• Support National Team

La firul ierbii

FMF Run for Children

26 sep 2022 de Sandu Grecu
GALERIE

 

Echipa managerială a Federației Moldovenești de Fotbal a participat pe 25 septembrie 2022 la cel de-al 7-lea Maraton Internațional Chișinău. În parteneriat cu CCF Moldova, FMF a ales să susțină dreptul copilului la familie, alăturându-se echipei RUN for CHILDREN în cea mai mare și spectaculoasă competiție sportivă de alergare din Moldova.

 

Împreună am alergăm pentru copiii care au nevoie de o familie. Aproape 1000 de copii mai sunt în orfelinatele din țară, iar fiecare al 5-lea copil trăiește în sărăcie absolută, riscând să fie separat de familia sa. FMF a venit cu un sprijin pentru familia Elizei, care are 5 copii și care are nevoie de o casă. Povestea acestei familii o găsiți AICI.

 

Echipa Federației Moldovenești de Fotbal a fost reprezentată la Maratonul Run for Children de președintele Leonid Oleinicenco, secretarul general Serghei Butelschi, directorul executiv Adrian Ixari, managerii departamentali Dumitru Palade, Alexandru Grecu, Ion Poalelungi, Serghei Barcari, dar și de reprezentanții Departamentului Comunicare, Maria Teeșanu și Vitalie Butnaru.