• Fii alături de Echipa Țării

Acreditări de presă pentru meciul Moldova - Liechtenstein

07 sep 2022 de Reporter FMF

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciul Moldova – Liechtenstein din Liga Națiunilor.

 

Moldova – Liechtenstein
25 septembrie, ora 16:00, stadionul Zimbru din Chișinău

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la meciul Moldovei cu Liechtenstein sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email presa@fmf.md până pe data de 21 septembrie, ora 12:00. 

Obligatoriu de indicat numele complet și funcția persoanei, și de atașat copia legitimației pentru fiecare solicitant. 

 

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF.

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la meci își vor putea ridica acreditările sâmbătă, 24 septembrie, la conferințele de presă de la stadionul Zimbru. Ora conferințelor de presă și programul complet al activităților mass media vor fi anunțate în timp util.  

 

Notă: Compania GMG (TV Prime) deţine dreptul exclusiv de televizare a tuturor meciurilor Naţionalei Moldovei din cadrul Ligii Națiunilor. Respectiv, reprezentanţilor celorlalte televiziuni le este interzisă filmarea în incinta stadionului, camerele video urmând să fie depozitate într-o cameră specială pe toată durata partidei. După încheierea meciurilor se permite filmarea conferinţelor de presă cu participarea antrenorilor și jucătorilor de la cele două reprezentative.