• Fii alături de Echipa Țării

Acreditări de presă pentru preliminariile Campionatului European de futsal U19. Ciorescu, 7-10 iulie

30 iun 2022 de Reporter FMF

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciurile grupei 6 a preliminariilor Campionatului European U19. Forul european a încredințat Federației Moldovenești de Fotbal găzduirea mini-turneului de calificare din care mai fac parte Belgia, Ucraina și Andorra. Partidele sunt programate la Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu:

 

7 iulie: Belgia - Moldova (ora 15:00), Ucraina - Andorra (18:00)
8 iulie: Belgia - Ucraina (15:00), Moldova - Andorra (18:00)
10 iulie: Andorra - Belgia (15:00), Moldova - Ucraina (18:00)

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la mini-turneu sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email ion.buga@fmf.md până pe data de 4 iulie, ora 18:00.

 

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF.


Jurnaliștii își vor putea ridica acreditările marți, 5 iulie, la antrenamentul deschis al naționalei Moldovei U19 de la Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu cu începere de la ora 10:30.